REVEAL X1

Gennemtænkt maske med perfekt pasform.

Læs mere
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

488,00 kr.

Beskrivelse

‎Designet af Reveal er baseret på mange års forskning og test og er fuld af innovative funktioner, der gør den til vores mest komfortable og bedst passende maske. Udforsk den tavse verdens vidundere med denne førsteklasses maske, der tilbyder en perfekt, vandtæt pasform.Se produktfunktioner

Oplysninger

  • Universal avanceret silikone nederdel (UASS). Den innovative, perifere geometri i en ny kvalitet af krystalklar silikone giver optimal pasform og komfort til en bred vifte af ansigtsformer og størrelser.
  • Advanced Fit Technology (AFT) tætningslæben er lavet af forskelligt teksturerede silikonefibre, der giver en fremragende tætning og maksimal komfort. Silikonen af høj kvalitet tilpasser sig dit ansigts konturer for en behagelig, lækagefri forsegling.
  • Split Strap: Unikt for Reveal er den innovative split head rem, som er længere i midten for at passe perfekt og komfortabelt til hovedets runde form og holde remmen sikkert på plads.
  • Quick-Fit spænder: One-touch-knappen giver mulighed for nem justering, selvom du har tykke handsker på. Spænderne er fastgjort direkte til tætningslæben for at øge pasformens stabilitet.
  • Hi-VIS-teknologi: Rammen på Reveal er støbt af to lysegule og orange materialer for at øge synligheden under vandet.
  • Letvægts: Så let, at single-disc versionen (X1) er den letteste single-disc frame dykkermaske på markedet.

Hvad er der i æsken?

Reveal X1 Maske

Yderligere information

Vægt 0,44 kg
Størrelse 27 × 11 × 12 cm
Farve

Blå/hvid, Gennemsigtig / Citrongrøn, Sort / Gul, Sort / Mørkegrå, Sort/Rød